JEEPTALK.net: VISTA Mail - JEEPTALK.net

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2

VISTA Mail error message

#1 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 25 November 2008 - 08:06 PM

553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

Most every time I send or reply to a e-mail I get the above. I add their names to the addy book but........... I'm working on my L-top (only vista machine) & I pull my messages to Outlook from my web mail. Any clues? I do have some of you on here and they work??????????

Thanks,

Signed, a guy who just might sell it @ Christmas :no:
*MY CJ IS YOUR yJ's DADDY*

*Who Needs A Stinking Manual When You Have A Fat Wallet For Tech Support!*

*What man is a man who does not make the world better*

Support the Central Florida Bible Camp for kids

'65 CJ5 Navy; '74 CJ5; '80 CJ7; '84 CJ8; '86 CJ7
Posted Image™ <----CLICK

#2 User is offline   sbmonkey 

  • First Lieutenant
  • Group: Members
  • Posts: 380
  • Joined: 28-May 07
  • Location:Delray Beach, FL

Posted 25 November 2008 - 09:07 PM

Is it most everytime you send or every time you send? Could you paste the FULL headers of the message you are replying to? This seems like an outlook configuration issue, but I am not sure since you seem to be able to send mail sometimes.

#3 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 25 November 2008 - 10:48 PM

It's weird, I can send mail to some in my book but the new ones I've added, well.........I get the message. I'll have to play w/it & see.

P.S. Did I mention that I loved VISTA :no:

#4 User is offline   JeepNWilly 

  • Brigadier General
  • View gallery
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 2,570
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:West Palm Beach, FL

Posted 25 November 2008 - 11:20 PM

Rollbar,

Is this a new machine and new outlook email configuration or was this working before and all of the sudden it stopped?

Also what version of outlook are you using? Who is your ISP (Internet Service Provider) and is the email you are using from the ISP or some other email like gmail or yahoo mail?

Here is some good info on the error. It may be in Chinese to you but it may help.
http://office.microsoft.com/en-us/outlook/...1128331033.aspx
Willy
2006 Wrangler X , 2014 JK Unlimited Sport
Keep Calm And Wave On
Pics:

Posted Image

#5 User is offline   Jim B 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 8,689
  • Joined: 30-April 03
  • Gender:Male
  • Location:Davie, FL

Posted 26 November 2008 - 11:02 AM

View PostRollbar, on Nov 25 2008, 08:06 PM, said:

553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)
Most every time I send or reply to a e-mail I get the above. I add their names to the addy book but........... I'm working on my L-top (only vista machine) & I pull my messages to Outlook from my web mail.

You mean you pull your messages from your server not your webmail to Outlook.

View PostRollbar, on Nov 25 2008, 10:48 PM, said:

It's weird, I can send mail to some in my book but the new ones I've added, well.........I get the message. I'll have to play w/it & see.
P.S. Did I mention that I loved VISTA :no:

Did you create new personalities or accounts to send from :no: If you did, more than likely you did not configure your SMTP ports correctly. If you have or are trying to send from your sever and have another ISP to connect, more than likely they will not let you relay unless you set your ports correctly that your server company has assigned to you.

If it is the same account you are sending through and you just added, than it could be you are not in the whitelist of the person you are sending to. Also Check this knowledge base. Look at the Configure Outlook Stuff
Posted Image Posted Image
El Niño
Experience is defined as something you get, after you need it.
Give the world the best you have. The best will come back to you...

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
"Thou shalt not bear false witness against thy neighbour." 9th Commandment.
"Speak not Evil of the absent for it is unjust." George Washington, Rule 89 of Civility and Decent Behavior.
Wheeling Gallery ----- E-Mail
Life Member: South Florida Jeep Club

#6 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 12:28 PM

View PostJeepNWilly, on Nov 25 2008, 11:20 PM, said:

Rollbar,

Is this a new machine and new outlook email configuration or was this working before and all of the sudden it stopped?

Also what version of outlook are you using? Who is your ISP (Internet Service Provider) and is the email you are using from the ISP or some other email like gmail or yahoo mail?

Here is some good info on the error. It may be in Chinese to you but it may help.
http://office.microsoft.com/en-us/outlook/...1128331033.aspx


Not a new L-Top but I hardly use it. About 2yrs old.
Bright-house Network is my ISP for now.
I'm using regular outlook 2003
Everything goes into my web mail & then it sends it to my outlook-pulling into outlook


View PostJim B, on Nov 26 2008, 11:02 AM, said:

You mean you pull your messages from your server not your web mail to Outlook.

Yes

Quote

Did you create new personalities or accounts to send from :1thumb: If you did, more than likely you did not configure your SMTP ports correctly. If you have or are trying to send from your sever and have another ISP to connect, more than likely they will not let you relay unless you set your ports correctly that your server company has assigned to you.


No, I just added some people like I did the others. I can send to U Jim & Joe and just a few other but no one else.
I tried to reply to a friend in Iraq or ? (covert op, flys the choppers Sikorsky, if that how U spell it) but it bounced back. I replied on my regular web mail w/no problem.

Quote

If it is the same account you are sending through and you just added, than it could be you are not in the white list of the person you are sending to. Also Check this knowledge base. Look at the Configure Outlook Stuff

I send through outlook but like I stated, when I use my web mail (no white list involved) it's fine. It has to be a Vista thing.

Sometimes I work on my L-top & watch TV, I turn the other PC off & my L-top is configured to receive all e-mails like my PC tower. :grin:
*MY CJ IS YOUR yJ's DADDY*

*Who Needs A Stinking Manual When You Have A Fat Wallet For Tech Support!*

*What man is a man who does not make the world better*

Support the Central Florida Bible Camp for kids

'65 CJ5 Navy; '74 CJ5; '80 CJ7; '84 CJ8; '86 CJ7
Posted Image™ <----CLICK

#7 User is offline   JeepNWilly 

  • Brigadier General
  • View gallery
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 2,570
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:West Palm Beach, FL

Posted 26 November 2008 - 12:31 PM

View PostRollbar, on Nov 26 2008, 12:28 PM, said:

Bright-house Network is my ISP for now.

Ok so is your email service provided by Bright-house Network?
Willy
2006 Wrangler X , 2014 JK Unlimited Sport
Keep Calm And Wave On
Pics:

Posted Image

#8 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 12:55 PM

View PostJeepNWilly, on Nov 26 2008, 12:31 PM, said:

Ok so is your email service provided by Bright-house Network?


No, just my ISP.

Worldoversea is my e-mail/web hosting etc.
I'll get my L-top out tonight & see how Joe & Jim are set up. I just wanted to reply & got the message. I did try to send a e-mail to some not in my book & I got another message like it won't allow. I'll have to post it tonight as well.
*MY CJ IS YOUR yJ's DADDY*

*Who Needs A Stinking Manual When You Have A Fat Wallet For Tech Support!*

*What man is a man who does not make the world better*

Support the Central Florida Bible Camp for kids

'65 CJ5 Navy; '74 CJ5; '80 CJ7; '84 CJ8; '86 CJ7
Posted Image™ <----CLICK

#9 User is offline   JeepNWilly 

  • Brigadier General
  • View gallery
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 2,570
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:West Palm Beach, FL

Posted 26 November 2008 - 01:18 PM

View PostRollbar, on Nov 26 2008, 12:55 PM, said:

No, just my ISP.

Worldoversea is my e-mail/web hosting etc.
I'll get my L-top out tonight & see how Joe & Jim are set up. I just wanted to reply & got the message. I did try to send a e-mail to some not in my book & I got another message like it won't allow. I'll have to post it tonight as well.

Well there you go. Tell Jim to fix his stuff, Don't blame Vista blame Jim :grin: :1thumb:

All kidding aside
If you are using the worldoverseas SMTP server to send your email and it is set to use the standard port 25 then that could be you issue. Some ISP block port 25 for any other server except their own.
Willy
2006 Wrangler X , 2014 JK Unlimited Sport
Keep Calm And Wave On
Pics:

Posted Image

#10 User is offline   TallJeep 

  • Colonel
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 2,050
  • Joined: 29-April 05
  • Gender:Male
  • Location:Ft.Lauderdale, FL

Posted 26 November 2008 - 01:23 PM

View PostJeepNWilly, on Nov 26 2008, 01:18 PM, said:

If you are using the worldoverseas SMTP server to send your email and it is set to use the standard port 25 then that could be you issue. Some ISP block port 25 for any other server except their own.

Yeap, I had the same problem when I upgraded my Sinclair ZX-81 to 16 KB and a 90min tape :1thumb: :grin: and that's why I went with a commodore 64. :lol:

#11 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 01:29 PM

Yes but why would it work on all XP machines & not on the Vista? Remember i do have some that it will go out on. Just new accounts/names I have a problem with. I can tell U more tonight when I fire it up.

Thanks,

P.S. Maybe I do need to upgrade my service :) :rof:

View PostTallJeep, on Nov 26 2008, 01:23 PM, said:

Yeap, I had the same problem when I upgraded my Sinclair ZX-81 to 16 KB and a 90min tape :1thumb: :grin: and that's why I went with a commodore 64. :lol:


I think I still have my C-64 w/a tape drive & two 20" floppy drives :rof: Might have to try it. :)
*MY CJ IS YOUR yJ's DADDY*

*Who Needs A Stinking Manual When You Have A Fat Wallet For Tech Support!*

*What man is a man who does not make the world better*

Support the Central Florida Bible Camp for kids

'65 CJ5 Navy; '74 CJ5; '80 CJ7; '84 CJ8; '86 CJ7
Posted Image™ <----CLICK

#12 User is offline   Jim B 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 8,689
  • Joined: 30-April 03
  • Gender:Male
  • Location:Davie, FL

Posted 26 November 2008 - 01:33 PM

View PostTallJeep, on Nov 26 2008, 01:23 PM, said:

Yeap, I had the same problem when I upgraded my Sinclair ZX-81 to 16 KB and a 90min tape :1thumb: :grin: and that's why I went with a commodore 64. :rof:

Me too. Had the Omega Alpha Launcher ISP with a 28 port bi directional turbo boost liquify option, was slow as hell but then I upgraded to the nitrogen base uni directional hardware and it was fast as light speed, all is working fine now. :rof:

Willy, Rollbar's server has private smtp ports to send out and it works fine with any ISP. Me thinks Rollbar needs Vista night classes on basic configuration. :) But what is strange is that he mentions that he is using the same account and some work and some don't... I'm not even going to ask. :lol:
Posted Image Posted Image
El Niño
Experience is defined as something you get, after you need it.
Give the world the best you have. The best will come back to you...

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
"Thou shalt not bear false witness against thy neighbour." 9th Commandment.
"Speak not Evil of the absent for it is unjust." George Washington, Rule 89 of Civility and Decent Behavior.
Wheeling Gallery ----- E-Mail
Life Member: South Florida Jeep Club

#13 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 01:40 PM

Maybe it's like my sig line says :grin:

Alright, give me a few & I'll fire up the Vista and send U all the past codes.

P.S. If U see this, :1thumb: then take my Jeeps & use the money to burry me, the rest can be split up to pay for my hosting & maybe a snatch block. :lol:
*MY CJ IS YOUR yJ's DADDY*

*Who Needs A Stinking Manual When You Have A Fat Wallet For Tech Support!*

*What man is a man who does not make the world better*

Support the Central Florida Bible Camp for kids

'65 CJ5 Navy; '74 CJ5; '80 CJ7; '84 CJ8; '86 CJ7
Posted Image™ <----CLICK

#14 User is offline   JeepNWilly 

  • Brigadier General
  • View gallery
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 2,570
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:West Palm Beach, FL

Posted 26 November 2008 - 01:53 PM

View PostRollbar, on Nov 26 2008, 01:29 PM, said:

Yes but why would it work on all XP machines & not on the Vista? Remember i do have some that it will go out on. Just new accounts/names I have a problem with. I can tell U more tonight when I fire it up.

Thanks,
P.S. Maybe I do need to upgrade my service :rof: :lol:
I think I still have my C-64 w/a tape drive & two 20" floppy drives :rof: Might have to try it. :)

I hear you and yes it could be because of Vista's new security features but almost 100% of all residential ISP block that port to prevent spam.


View PostJim B, on Nov 26 2008, 01:33 PM, said:

Willy, Rollbar's server has private smtp ports to send out and it works fine with any ISP. Me thinks Rollbar needs Vista night classes on basic configuration. :grin: But what is strange is that he mentions that he is using the same account and some work and some don't... I'm not even going to ask. :1thumb:

OK so then he is not using Port 25. Now it could be how it is configured in outlook. Yes it is very strange that it happens on some addresses.
Willy
2006 Wrangler X , 2014 JK Unlimited Sport
Keep Calm And Wave On
Pics:

Posted Image

#15 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 01:57 PM

OK, I just received this on my V-L-top & I just enterd JimB's e-mail in my addy book. I'm gonna try to send a e-mail now.

I do update "V" all the time from MS.

I'll let U know.

I did send these out on the date listed & it didn't go. same message like the original one here on this post. I did edit some of their e-mail addys.

Quote

Your message did not reach some or all of the intended recipients.

Subject: Keep the Faith
Sent: 7/19/2008 12:29 PM

The following recipient(s) could not be reached:

'blondie1023' on 7/19/2008 12:29 PM
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

'ckmfox' on 7/19/2008 12:29 PM
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

'shootinstar' on 7/19/2008 12:29 PM
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

'gpmusiclove' on 7/19/2008 12:29 PM
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

'keeg9' on 7/19/2008 12:29 PM
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)


OK, I just sent one to JimB & it worked but we R on the same server, I'm trying another e-mail addy. Stand by.

#16 User is offline   TallJeep 

  • Colonel
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 2,050
  • Joined: 29-April 05
  • Gender:Male
  • Location:Ft.Lauderdale, FL

Posted 26 November 2008 - 02:02 PM

Posted Image

#17 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 02:04 PM

Nice one Talljeep :1thumb:

OK here's what happened when I sent one to Jims other account.

Quote

Your message did not reach some or all of the intended recipients.

Subject: Test 2
Sent: 11/26/2008 2:03 PM

The following recipient(s) could not be reached:

@gmail.com' on 11/26/2008 2:03 PM
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)


I'm gonna try to add him to the address book & see. All addy's are smtp.

Quote

Your message did not reach some or all of the intended recipients.

Subject: Test 3
Sent: 11/26/2008 2:12 PM

The following recipient(s) could not be reached:

@gmail.com) on 11/26/2008 2:13 PM
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)


OK, this is after I added Jim to my addy book.

Jim, is Joe on our network/server also, that might explain it.

I did look under security and it is maxed out for web sites only. ............

#18 User is offline   JeepNWilly 

  • Brigadier General
  • View gallery
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 2,570
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:West Palm Beach, FL

Posted 26 November 2008 - 02:17 PM

Try this
http://www.eboundhos...question52.html
Willy
2006 Wrangler X , 2014 JK Unlimited Sport
Keep Calm And Wave On
Pics:

Posted Image

#19 User is offline   Jim B 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 8,689
  • Joined: 30-April 03
  • Gender:Male
  • Location:Davie, FL

Posted 26 November 2008 - 02:20 PM

View PostRollbar, on Nov 26 2008, 02:04 PM, said:

OK, this is after I added Jim to my addy book.
Jim, is Joe on our network/server also, that might explain it.
I did look under security and it is maxed out for web sites only. ............

I'm lost..... :grin: Are you getting through :1thumb:
I gave you a step by step link above.


The error, "553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)", means that you are trying to send email using the wrong smtp server.

Smtp related errors may have different numbers and slightly different wording, eg, "Relay access denied for...", but are all related to the same problem.

The smtp server that you use to send email is not determined by who hosts your email, but rather is a service of your Internet connection provider. All ISP's provide their customers with smtp servers, regardless of their email address.

One of the most important reasons for doing this is so spammers cannot connect to an unauthorized smtp server and use it to send mountains of spam. Occasionally, spammers find these "open" systems and flood them with mail. These systems are known as "open relays" and are the result of careless configuration by the operator.
Posted Image Posted Image
El Niño
Experience is defined as something you get, after you need it.
Give the world the best you have. The best will come back to you...

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
"Thou shalt not bear false witness against thy neighbour." 9th Commandment.
"Speak not Evil of the absent for it is unjust." George Washington, Rule 89 of Civility and Decent Behavior.
Wheeling Gallery ----- E-Mail
Life Member: South Florida Jeep Club

#20 User is offline   JeepNWilly 

  • Brigadier General
  • View gallery
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 2,570
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:West Palm Beach, FL

Posted 26 November 2008 - 02:23 PM

View PostJim B, on Nov 26 2008, 02:20 PM, said:

I'm lost..... :grin: Are you getting through :1thumb:


The error, "553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)", means that you are trying to send email using the wrong smtp server.

Smtp related errors may have different numbers and slightly different wording, eg, "Relay access denied for...", but are all related to the same problem.

The smtp server that you use to send email is not determined by who hosts your email, but rather is a service of your Internet connection provider. All ISP's provide their customers with smtp servers, regardless of their email address.

One of the most important reasons for doing this is so spammers cannot connect to an unauthorized smtp server and use it to send mountains of spam. Occasionally, spammers find these "open" systems and flood them with mail. These systems are known as "open relays" and are the result of careless configuration by the operator.

Yeah but in some cases they will even block your email if it is not their email service that is why I was unable to host my email server and had to move it to google apps. Google provides alternate SMTP ports to avoid this altogether
Willy
2006 Wrangler X , 2014 JK Unlimited Sport
Keep Calm And Wave On
Pics:

Posted Image

#21 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 02:24 PM

U had to underline it didn't U. :grin:

OK, then for my vista machine I will just have to use Web mail. But on my XP machines I have NO problem w/the same server. :1thumb:

#22 User is offline   Jim B 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 8,689
  • Joined: 30-April 03
  • Gender:Male
  • Location:Davie, FL

Posted 26 November 2008 - 02:31 PM

View PostJeepNWilly, on Nov 26 2008, 02:23 PM, said:

Yeah but in some cases they will even block your email if it is not their email service that is why I was unable to host my email server and had to move it to google apps. Google provides alternate SMTP ports to avoid this altogether

Unfortunately yes you are correct there is only but a few that do this. What ISP do you have?

It is weird that Rollbar states that he can send from all XP machines and not the one Vista on the same ISP.

Rollbar, set up another personality and send through the ISP port on the problem email addresses. You can still use your domain reply or return. See if that works.
Posted Image Posted Image
El Niño
Experience is defined as something you get, after you need it.
Give the world the best you have. The best will come back to you...

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
"Thou shalt not bear false witness against thy neighbour." 9th Commandment.
"Speak not Evil of the absent for it is unjust." George Washington, Rule 89 of Civility and Decent Behavior.
Wheeling Gallery ----- E-Mail
Life Member: South Florida Jeep Club

#23 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 02:39 PM

OK I'll send from S2M to your Gmail

Nope, didn't work on the S2M personality through the SI account to your Gmail.

Ports are 110/25 from the "V" machine where I sent to your WOSea acct.

#24 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 02:44 PM

under the e-mail account wizard do I need to add a outlook e-mail address book?

I looked through the e-mail for RMonkey & so far everything is in order. I'll keep looking.

P.S. While I'm looking, does anyone need a Jeeper to work for them?

#25 User is offline   JeepNWilly 

  • Brigadier General
  • View gallery
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 2,570
  • Joined: 23-April 07
  • Gender:Male
  • Location:West Palm Beach, FL

Posted 26 November 2008 - 02:50 PM

View PostJim B, on Nov 26 2008, 02:31 PM, said:

Unfortunately yes you are correct there is only but a few that do this. What ISP do you have?

It is weird that Rollbar states that he can send from all XP machines and not the one Vista on the same ISP.

Rollbar, set up another personality and send through the ISP port on the problem email addresses. You can still use your domain reply or return. See if that works.

I use Bellsouth Fast Access DSL and for a long time I was able to host my Merack Mail Server but one day they pull the plug on it and blocked port 25. When I called them the explained that they had tightened up the security.
Willy
2006 Wrangler X , 2014 JK Unlimited Sport
Keep Calm And Wave On
Pics:

Posted Image

#26 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 02:50 PM

Quote

Your message did not reach some or all of the intended recipients.

Subject: Turkey test 5
Sent: 11/26/2008 2:47 PM

The following recipient(s) could not be reached:

JimB (mail.com) on 11/26/2008 2:48 PM
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)


No WORKY even to the correct acct now.

P.S. "Vista Lap-top for sale almost 2 years old w/ warrantymaybe 50 hrs on it. :1thumb:

#27 User is offline   Jim B 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 8,689
  • Joined: 30-April 03
  • Gender:Male
  • Location:Davie, FL

Posted 26 November 2008 - 02:52 PM

View PostRollbar, on Nov 26 2008, 02:39 PM, said:

Ports are 110/25 from the "V" machine where I sent to your WOSea acct.

That is your problem, you do not have your ports configured correctly. Look at the URL I sent and follow step by step.

View PostRollbar, on Nov 26 2008, 02:44 PM, said:

I looked through the e-mail for RMonkey & so far everything is in order. I'll keep looking.

This area has nothing to do with your problem.
Posted Image Posted Image
El Niño
Experience is defined as something you get, after you need it.
Give the world the best you have. The best will come back to you...

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
"Thou shalt not bear false witness against thy neighbour." 9th Commandment.
"Speak not Evil of the absent for it is unjust." George Washington, Rule 89 of Civility and Decent Behavior.
Wheeling Gallery ----- E-Mail
Life Member: South Florida Jeep Club

#28 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 02:52 PM

View PostJeepNWilly, on Nov 26 2008, 02:50 PM, said:

my Merack Mail Server but one day they pull the plug on it and blocked port 25. When I called them the explained that they had tightened up the security.

Well them why would my XP work?

#29 User is offline   Jim B 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 8,689
  • Joined: 30-April 03
  • Gender:Male
  • Location:Davie, FL

Posted 26 November 2008 - 02:54 PM

View PostRollbar, on Nov 26 2008, 02:52 PM, said:

Well them why would my XP work?

Because you are in a different machine and your outlook ports are configured correctly there.
Posted Image Posted Image
El Niño
Experience is defined as something you get, after you need it.
Give the world the best you have. The best will come back to you...

There are no rules for good photographs, there are only good photographs.
"Thou shalt not bear false witness against thy neighbour." 9th Commandment.
"Speak not Evil of the absent for it is unjust." George Washington, Rule 89 of Civility and Decent Behavior.
Wheeling Gallery ----- E-Mail
Life Member: South Florida Jeep Club

#30 User is offline   Rollbar 

  • Commander
  • Group: GlobalMod
  • Posts: 7,057
  • Joined: 16-May 03
  • Gender:Male
  • Location:Floral City, Florida

Posted 26 November 2008 - 02:58 PM

View PostJim B, on Nov 26 2008, 02:54 PM, said:

Because you are in a different machine and your outlook ports are configured correctly there.

So I can just look on my other machine to get the correct ports, but why can I send to your WOSea acct?
*MY CJ IS YOUR yJ's DADDY*

*Who Needs A Stinking Manual When You Have A Fat Wallet For Tech Support!*

*What man is a man who does not make the world better*

Support the Central Florida Bible Camp for kids

'65 CJ5 Navy; '74 CJ5; '80 CJ7; '84 CJ8; '86 CJ7
Posted Image™ <----CLICK

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2


Fast Reply

  
Miami Jeep Fort Lauderdale Jeep Dealer